Lego Friends mesék

1 2 Következő Utolsó

Lego Friends mesevideó

Színdarabot próbálnak - 2. Évad - a LEGO Friends barátnők próbálják megvédeni Heartlake City városát a különböző rejtelmes veszélyektől. Közben találnak egy érdekes nyomot, amely Carter Greene, a hajótörött kincséhez vezeti őket. Carternek az a terve, hogy egy vízalatti hotelt építsen, amely veszélyezteti a tengeri világ élőlényeit! A lányok mindent elkövetnek azért, hogy megvédjék az öböl lakóit. Sikerrel járnak majd?A LEGO Friends mesék Heartlake City-ben játszódnak, és öt jó barátról szólnak. Olivia, az okos és kreatív lány, egy örökbe fogadott kutyus társaságát élvezi minden nap. Mia, a kis vörös lány, szeretettel gondoskodik lováról, Belláról, és szenvedélyesen szereti lovagolni, így mindenki azt mondja, hogy ő a legügyesebb lovas a városban.
Emma, az ügyes és tehetséges lány, már autót is vezethet, így gyakran szállítja a barátnőit a városban. Andrea, a zenei zseni, csodásan zongorázik és gyönyörű dallamokat szerez. Stephanie, aki repülőre vezetésre is jogosult, mindig az ég felé néz, és álmokat kerget.br/> Ez az öt barát összebarátkozik és összetart, és egy nap úgy döntenek, hogy bemutatót tartanak, hogy mások is lássák, milyen különleges adottságaik vannak. Emma varázslatos festményeket készít, Olivia tudományos kísérleteket mutat be, Mia egy lenyűgöző lovagi bemutatóval lepi meg a nézőket, Andrea pedig csodálatosan zongorázik egy kis koncert keretében. Stephanie pedig a repülőgépével készít csodás felhő feliratot a város fölött. A bemutató során rájönnek, hogy mindenki más és más területen rendelkezik különleges képességekkel és tehetségekkel, de mindezek összefonódnak, és ez teszi igazán különlegessé a barátságukat.
A LEGO Friends történetei arról szólnak, hogyan segítenek egymásnak és fejlesztik tovább a képességeiket, miközben minden kalandban örömet találnak és emlékezetes pillanatokat osztanak meg egymással. Az igazi barátság ereje mindig vezérel minket!

További kategóriák